AL-KO röjsågar

AL-KO är ett företag och varumärke som grundades 1931 av tysken Alois Kober. Företaget är verksamt inom tillverkning av fordon, luftteknik och trädgårdsmaskiner. En typ av maskin som de har i sitt sortiment är AL-KO röjsåg med olika sågklingor, trimmerspole med mera.

Återförsäljare med AL-KO röjsågar i Sverige

Inom området Gardentech finns det många bra trädgårdsmaskiner att köpa. Alla produkter säljs med 2 års reklamationsrätt och det finns auktoriserade verkstäder ifall något skulle behöva lagas.

Det finns en del återförsäljare med butiker i Sverige men det är nästan enklast att beställa online. Buildor är en onlinebutik som säljer AL-KO och de har fri frakt på allt, prisgaranti och leverans inom 4-5 arbetsdagar.

Bensindriven Röjsåg AL-KO BC 223 B med slyklinga och trådspole

Den här modellen kan användas som grästrimmer med 41 cm trådhuvud eller som röjsåg med den 25 cm metallkniv som medföljer. Enheten väger endast 5,9 kg vilket gör den lätt att jobba med ganska länge utan att bli trött.

Röjer sly med AL-KO Röjsåg BC 223 B
Kan användas till grästrimning eller som röjsåg med slyklinga.

Den har en lättstartade tvåtaktsmotor som startas med draglina. En slyklinga till denna modeller kostar kring 200 kr och trådspole kring 150 kr. Dessa tillbehör finns att beställa hos återförsäljare till AL-KO online.

Eltrimmer AL-KO BC 1200 E

Eltrimmer / elröjsåg från AL-KO

BC1200 E är AL-KOs eldrivna röjsåg med en effekt på 1200 W. Den väger endast 4,1 kg vilket gör den till bland de lättaste trimmers på marknaden. Du kan trimma med tråd eller röja sly med 4-tandade kniven.

Familjeföretaget AL-KO

AL-KO är ett familjeföretag som gått i arv och idag är det tredje generationen som driver verksamheten. Samma filosofi som Alois Kober hade genomsyrar styret. Ledord är kvalitet, innovation och funktion i samklang med design, komfort och tillförlitliga maskiner. ”Quality for life” är deras slogan.