Makita (MM4) röjsågar

Makita är ett företag som tillverkar bärbara verktyg och maskiner för bygg och industri. Detta japanska företag grundades redan 1915 och har sen dess utvecklat produkter för bästa ergonomi och kundbehov.

Maskiner från Makita kan ha märkningen MM4, vilket är deras beteckning på mini 4-takts motorer som introduceras 2008. Kunskap från Fuji Robin och Makita slogs samman och revolutionerade 4-taktsmotorerna. De har en lägre bensinförbrukning vilket ger dig som använder mer pengar över till annat. Det går också i linje med Makitas långsiktiga mål att minska CO2-utsläpp.

Det finns ett flertal butiker som säljer Makita röjsågar, du hittar dem bland annat hos Garden Store.

3 stycken Makita röjsågar hos GardenStore

GardenStore är en nätbutik som säljer allt för uteplatser och trädgårdar. Bland redskap och maskiner finns bland annat Makitas bensindrivna röjsågar med 4-taktsmotorer. Alla har låg bränsleförbrukning och man behöver inte blanda in olja i bensinen.

Makita EBH253U

EBH253U röjsåg med slyklinga Makita MM4

En lätt röjsåg som endast väger 5,9 kg. Motorn på 24,5 cc drivs av bensin från en bränsletank på 0,5 L. Slyklinga på 230 mm diameter medföljer och så även en bärsele för bärkomfort. Motorn har en effekt på 700 W.

Makita EBH341UX1

Röjsåg med 33 kubiks 4-taktsmotor

Vill du ha lite mera effekt kan du välja denna 4-taktsmotor med 33 cc och en effekt på 1,07 kW. Till den här får du dessutom med ett trimmerhuvud och en 200 mm röjklinga förutom slyklingan. Den är något tyngre än EBH253U och väger 7,1 kg.

Makita EM4351UH

Kille kör en Makita röjsåg på sly och gräs

Kraftfull röjsåg för proffs. Maskinen har en 43 cc 4-taktsmotor som ger hela 1,5 kW i effekt. Köper du denna får du en röjmaskin som jobbar effektivt länge och väl. Den väger 8,5 kg och kan enkelt bäras med den nyutvecklade bärselen. Slyklinga, trimmerhuvud och 200 mm röjklinga medföljer.