Makita (MM4) röjsågar

Makita är ett företag som tillverkar bärbara verktyg och maskiner för bygg och industri. Detta japanska företag grundades redan 1915 och har sen dess utvecklat produkter för bästa ergonomi och kundbehov.

Maskiner från Makita kan ha märkningen MM4, vilket är deras beteckning på mini 4-takts motorer som introduceras 2008. Kunskap från Fuji Robin och Makita slogs samman och revolutionerade 4-taktsmotorerna. De har en lägre bensinförbrukning vilket ger dig som använder mer pengar över till annat. Det går också i linje med Makitas långsiktiga mål att minska CO2-utsläpp.

Det finns ett flertal butiker som säljer Makita röjsågar, du hittar dem bland annat hos P Lindberg. Det är en nätbutik som säljer ett brett utbud av utrustning och redskap. Du kan hitta maskiner för röjning och där finns bland annat Makitas röjsågar.

Makita UR002GZ01 röjsåg

Makita UR002GZ01 röjsåg

Den här röjsågen har en 4-tandad klinga på 230 mm i diameter som du kan använda för röjning. Den är optimerad för sly, gräs eller att snygga till kanter i trädgården. Motorn är kolfri och har tre hastigheter. Den drivs med Makitas 40V XGT® -batteri.