Röjsågspaket: Prisvärda startkit för röjningsarbete

Ett nytt röjsågspaket kan vara en utmärkt investering för den som inte har någon trädgårdsutrustning sedan tidigare. Det är billigare att köpa ett helt kit på en gång än att behöva stödköpa tillbehör senare. Här är några punkter som förklarar varför det kan vara bra att köpa ett komplett röjsågspaket:

Ekonomiskt och mångsidigt

Att köpa ett kombinationsset är ofta billigare än att köpa varje verktyg individuellt. Du får allt du behöver i ett paket, vilket ger en bra startpunkt och ofta en ekonomisk fördel. Med en och samma maskin kan du utföra en rad olika uppgifter.

Oavsett om det handlar om att trimma gräs, såga grenar, eller klippa häcken, har du all utrustning du behöver. Detta gör det lättare att underhålla din trädgård utan att behöva investera i flera specialiserade verktyg.

Snabba och enkla verktygsbyten gör det smidigt att växla mellan olika uppgifter. Istället för att behöva anpassa sig till olika maskiner kan du lätt bli bekant med en enda maskin och dess olika funktioner.

P Lindbergs röjsågspaket 43cc

Ett väldigt prisvärt paket tycker vi är det som P Lindberg säljer. Deras kombiset drivs av en 2-takts motor med 1,2 kW effekt och 1,68 HK. Den är tillräckligt stark för att kunna såga av grenar, röja sly och trimma gräs med.

P Lindbergs röjsågspaket 43cc
P Lindbergs röjsågspaket 43cc

P Lindberg har utvecklat detta set under 10 års tid och optimerat delarna löpande för att möta kundernas behov. Dagens uppsättning består av:

  • Trimmer (200 mm bredd, 3.0 mm tråd)
  • Klinga (255 mm, Ø25,4 mm)
  • Häcksax (42 cm)
  • Såg (30 cm)
  • H-sele

Med den medföljande häcksaxen och kedjesågen kan du enkelt underhålla både buskar och träd i din trädgård. Häcksaxens klipphuvud, som är 42 cm långt, kan justeras horisontellt för att lättare klippa högre delar av buskarna. När du byter till kedjesågshuvudet får du tillgång till en 30 cm lång såg, vilket gör det möjligt att beskära grenar på exempelvis äppel- eller körsbärsträd utan att behöva ta hjälp av en stege.

Om du installerar trimmerdelen kan du enkelt sköta om kanterna kring blomsterrabatter och staket. Trimmerhuvudet är gjort av aluminium och hanterar trimmertråd med en tjocklek på upp till 3,0 mm, med en klippbredd på 200 mm. Om du byter till den robusta klingan med tre tänder, med en diameter på 255 mm, kan du ta hand om större ytor belamrade med gammalt gräs och mindre buskar upp till en tjocklek av 10 mm.